Smash Finland
23.06.2017 23:33 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
 
  Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy  
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 13
1  Smash / Videot / Vs: Yleinen videotopic : 17.05.2017 19:45
Katoin 20 sekuntia ja olin suunnilleen lattialla nauramassa. MMmmmmitä moloo.

Inspiraatiomasiina get. *_*
2  Yleiset / Yleinen keskustelu / Vs: Valokuvia turnauksista, miiteistä, tapahtumista yms. : 17.05.2017 16:45
Xyli: Miksi te olitte siellä oven takana piilossa?


Lievä hajoominen tohon.3  Yleiset / Yleinen keskustelu / Vs: Valokuvia turnauksista, miiteistä, tapahtumista yms. : 02.05.2017 19:45
Miten voi olla että edelliset kuvat on yli vuoden takaa. Näit on kiva katella hei. Pusu

Täs jotain kollaasia Union XIV salaporahuoneen tapahtumista. Yleensä fiksailen kuviani mutta näitä on niin monta että ehkä vaan droppaan lastin tähän (yhen pikkueditin tein):


Saapuminen.Asiat menee vakaviksi tatsun parissa:Yleiskuva takahuoneesta:Salaporan salaskenen salaseuralla on omaa kivaa:Brilliant, excellent, you are the winner!Laaseri ei ollut ihan yhtä tohkeissaan.


Guilty Gear final boss battle:"Look mom, I got a trophy!"Malja.Turnauksen top 3 kaikki puolikuntoisia mutta ei se näemmä haitannut.Hienot tilat ja sillain.En oo ihan varma mikä toi tuoli on.4  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XV [5.-7.5. Östersundomin nuorisotalo] : 02.05.2017 19:08
En tosiaan pääsekään tulemaan, meen Ouluun pelaamaan bugisia lautapelejä. Ens kerralla sitten!

—mmKALLL
5  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIV [31.3.-2.4. Östersundomin nuorisotalo] : 31.03.2017 15:41
Shoutouts (päivitetään turnauksen jälkeen):

Muggshotter: https://i.gyazo.com/e9079bfc18ba66deebc3d6f69183817b.jpg

Kevät: https://pbs.twimg.com/media/C8P6VQgXkAA3Cgi.jpg:large

6  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIV [31.3.-2.4. Östersundomin nuorisotalo] : 30.03.2017 12:59
On tääl tää vale-Izaw jos ei muuta Hymyilee leveästi
Brawl Link ditoissa tavataan. Cool

Also mihin mun kevät katos.
7  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIV [31.3.-2.4. Östersundomin nuorisotalo] : 18.03.2017 17:36
Sunnuntaina voitas selvittää Suomen Miinusmestari 2016. Tavotteena ois saada kolme konsolia Brawl Minus 3.Q:n kera paikan päälle.

Nyt se katotaan. Yllätyspalkinto luvassa. Cool
8  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIII [12.-14.8. Östersundomin nuorisotalo] : 10.08.2016 00:34
Siirrän näitä luovutettuja nukkumapaikkoja ilmoittautumisjärjestyksessä seuraavalle henkilölle, joten aloitusviestissä oleva lista päivittyy aina kun sellaisen bongaan.

Jostain syystä löydyn vielä osallistujalistasta nukkumapaikan kera, vaikka tällä erää paikalle tulo onkin skip. Pusu
9  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIII [12.-14.8. Östersundomin nuorisotalo] : 06.08.2016 15:26
Mulla on jotain melkein yhtä hyvää tarjottavana: oma yöpaikka, sillä en pääsekään tulemaan. Näin tällä kertaa!

Esa prkl, lopeta sun velkojen maksun välttely Hymyilee leveästi

Ite lähdit liian aikaisin menemään prkl Hymyilee leveästi
10  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIII [12.-14.8. Östersundomin nuorisotalo] : 05.08.2016 23:50
Juu ehdin jos alkaa 13:00. Bussi Turkuun tais lähtee vasta klo 19 aikoihin.
Hjuva, aika löytyy nyt myös aloitusviestistä.

Päivitin Smash WiiU:n säännöt aloitusviestiin, mennään tällä kertaa tällälailla viime aikoina käydyn keskustelun vuoksi, mutta katsellaan taas seuraavalla kerralla uusia kuvioita kun olen sen sääntökyselyn saanut kasattua.

Sasu oli ensimmäinen, joka jäi ilman nukkumapaikkaa pe-la välille, joten nyt olisi paikallisten aika tarjota nukkumapaikkoja kotoaan kaukaa tuleville, että ei tarvitse sen takia harkita uudelleen tuloa turnaukseen!

Mulla on jotain melkein yhtä hyvää tarjottavana: oma yöpaikka, sillä en pääsekään tulemaan. Näin tällä kertaa!
11  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XIII [12.-14.8. Östersundomin nuorisotalo] : 25.07.2016 23:42
Joo eiköhän tuo onnistu teoriassa ehkä.

COMEBACK++ playlistin update himottaa tätä nykyä jo aika paljon.
12  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Poromagian Retropeliviikonloppu, Pasila, Helsinki (Melee / Smash 4) : 25.07.2016 23:42
Päivämäärä threadin titlessä voisi olla ihan hyvä.
13  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union Smash 4 Sääntökeskustelu : 15.07.2016 15:54
Vastaten mmKALLL:in viestiin, en usko että uusien sääntöjen käyttöönotto olisi liian hankalaa pelaamis- kuin järjestämismielessäkään, sillä mallia voi ottaa lukuisilta eri mailta, jotka ovat vastaavan sääntösetin jo omaksuneen, olettaen että muutosta muita maita vastaaviin sääntöihin tapahtuisi. En myöskään lähtisi kovinkaan sille linjalle että eri henkilöiden mielipiteet olisivat eriarvoisia tässä tilanteessa, toki jotkut ovat kokeneempia ja tietoisempia turnausten kulusta kuin toiset, mutta se oletus etteikö muut ihmiset näistä asioista voisi tarpeeksi paljoa ymmärtää on nimensä mukaisesti vain oletus. Todennäköisesti usea turnauksissa käyvä ymmärtää miten turnaukset toimii ja mitkä olisivat mahdottomuuksia niiden järjestämisessä ja toteuttamisessa. Tietenkin alussa voi olla hämmennystä ja hankaluuden tunnetta uusien sääntöjen suhteen, mitä nyt tapahtuu aina kun muutosta tapahtuu asiassa kuin asiassa (kuten HSL:n uudistetut kortinlukijat), mutta nopeasti ihminen muutokset omaksuu. Tästä kaikesta ilmaantuukin mieleen kysymys että keitä varten tämä turnaus oikeasti on, eli keiden mielipiteiden ja toiveiden mukaan oikeasti toimitaan?

En nyt tarkoittanut ottaa kantaa siihen, mikä malli olisi helppoa tai vaikeaa järjestää, vaikka sekin on yksi kriteereistä. Helppous oppimiseen on ehkä pienemmällä painoarvolla: toistaiseksi useimmat ovat yhden eventin aikana oppineet kaikki strikeemiset sun muut varsin suvereenisti. Konkareiden oletetaan muutenkin adaptaavan tarvittaessa. Omalla kohdallani ensisijaisin tärkeys rulesetillä on se, miten mielenkiintoista kilpailullinen pelaaminen sen alla on, ja koen että kenttien monipuolisuus luo tähän paljon ulottuvuuksia joista jouduttaisiin täysin turhaan luopumaan mikäli kenttiä rajattaisiin.

En myöskään pyrkinyt väittämään että eri henkilöiden mielipiteet olisivat inherentisti eriarvoisia, tarkoitan vain että toisille ongelma on iso ja toisille mitään ongelmaa ei edes välttämättä ole. Harva lienee valinnut kaikki kenttiä äänestäessään, mutta se ei tarkoita että kaikille olisi iso ongelma vaikka kaikki kentät jäisivätkin. Tätä ei oteta mitenkään huomioon nykyisellään; voihan vaikka olla että 80% osallistujista kokee nykyisen rulesetin olevan erittäin hyvä, vaikka itse pelaisivat mielummin customit pois päältä. Pelaisin itse mielummin customit pois päältä koska se on edullista Ryulle, mutta se ei tarkoita etteikö mielestäni customien päällä pitäiminen rulesetin tasolla monipuolistaisi peliä mielenkiintoisella tavalla.
14  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union Smash 4 Sääntökeskustelu : 14.07.2016 20:47
Saanen huomauttaa, että lähes kaikki varmastikin ovat yhtä mieltä siitä, että BF ja Town and City ovat erittäin suotavia kenttiä rulesettiin kuin rulesettiin. On kuitenkin vaikeampaa päästä yhtämielisyyteen siitä, mitkä kentät nk. startereiden ohella tulisi sallia; selkeästi tarvetta erittäin suppean listan ulkopuolisille kentille on, mutta mielestäni on tarpeetonta tehdä merkittäviä päätöksiä tämänkaltaisen alustavan kyselyn perusteella. Huomioitavia seikkoja on paljon niin pelin sisällä kuin turnauksen järjestelyn puolellakin.

Omasta mielestäni nykyinen ruleset on aivan pätevä. Ongelma on sama kuin leikkauksissa: kaikki ovat samaa mieltä siitä, että rahaa käytetään turhiin asioihin, mutta kaikkien mielipide parhaan mahdollisen menettelytavan suhteen on erilainen. Tässä perinteisessä probleemassa on myös vaikeaa ottaa kyselyissä huomioon sitä, että joku saattaa suhtautua asiaan sekä mielipiteeseensä erittäin voimakkaasti ja toinen ei niinkään. Harva todella ymmärtää kaikkia asiaan vaikuttavia tekijöitä, ja näin ollen meidän tulisi iloita pienimielisyyden ylittävän sääntölistamme monipuolisuudesta ja olla bännimättä asioita vain pelkän bännimisen ilosta.

Suomessa ollaan Brawlin puolella jo lukuisia kertoja keskusteltu niistä eduista ja haitoista, jotka muusta maailmasta eriävä sääntösetti aiheuttaa. Lopputuloksena on lähes aina ollut se, että turnausjärjestäjien mielestä tilanteessa ei ole ongelmaa kunhan pelin pelaaminen on mahdollisimman mielenkiintoista. Sanoisin, että asianmukaisilla henkilöillä on varmastikin kaikkein laajin ja kattavin näkemys tilanteen suhteen, pyörittäväthän he näitä tapahtumia itse pelaajia varten.

Puollan siis ehdottoman täysin Lootan mielipiteitä asian suhteen, ja en voi kuin todeta että paras ruleset koskaan. Adjöö.
15  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union XII [10.-12.6. Östersundomin nuorisotalo] : 17.06.2016 09:09
Mielenkiintoset resultit.

Comeback+++?
Sivuja: [1] 2 3 ... 13
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Theme by m3talc0re.com  |  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!