Smash Finland
23.06.2017 23:30 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
 
  Etusivu Ohjeet Haku Kalenteri Kirjaudu Rekisteröidy  
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union IX [8.-10.1. Östersundomin nuorisotalo] : 09.12.2015 22:48
2  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union VII [18.-20.9. Östersundomin nuorisotalo] : 17.09.2015 15:49
Tarvitsisin Darchin kanssa kyytiä Kampista perjantaina 22.30. Kuskaajalle ainakin bensarahat.
3  Smash / Smash 4 / Vs: Suomen Sm4sh pelaajat : 04.08.2015 23:30
Vaasa / Forre / Lucario
4  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union IV [10.-12.4. Östersundomin nuorisotalo] : 12.04.2015 21:31
Shotteja:

Loota: Kiitos turnauksesta jälleen kerran. Hype kun viimein tuli voitto, oli kyllä kaurakoiran viikonloppu tämä Sm4shin osalta.

Stemu: Kiitos myös teille turnauksen järkkäämisestä. Kiitos myös kun olit henkisenä tukena Meleessä. Hymyilee leveästi

Samura1man: Luigi Cancel. Onnitteluni menestyksekkäästä suorituksesta niin singleseissä kuin doubleseissakin sekä mun pieksemisestä poolissa. Onnittelut myös vielä lauantain syntymäpäiväsi johdosta.

JK: Vielä kerran sullekki onnittelut lauantain synttäreiden johdosta. Meillä oli kyllä kova setti, ja Reiskallas saitki paljon eeppistä aikaseks muutenkin. Reiska ei ole mikään leikin asia kyllä.

Jaxi: Oli kuumaa kamaa doubleseissa. Vaikka oli heartbrake-kamaa se doublesien 2v1-tilanteesta häviäminen, voinette Samun kanssa silti olla tyytyväisiä suoritukseenne. Tosin helppohan se pallotaskuttajana on sanoa.

Tri: Snaring singlesien osalta muikkua vastaan alkaa olemaan ilmeisesti kuolemaan päin, ainakin semmonen tunne jäi päällimmäiseksi. Hyvin kyllä vedit turneen, kolmas sija singleseistä kyllä mainio.

Jage: lol shuk on aika tyhäm

Spike: Ei voi kun kiittää suostumisesta sielun myyntiin. Turnauksen voittaminen ei kyllä ollu ihan mielessä.. täytyy sanoa että ei oo hetkeen niin hyvältä tuntunu. Ehkä me onnistuttiin tavoitteessamme nyt saada ratkaisun makua päätöksien teossa, kun mietitään customeita doubleseissa... Hymyilee leveästi

Eebro: Villit on skillit pianon kanssa. Mun puolesta siihen malliin saa kyllä vapaasti pimputella, mitä vetelit, aina paranoidia myöten. Hajo myös virkeystaso ja abilitymunkki Bangissa.

bËst: Viimein tuli nähtyä mies irl. Mukava tyyppihän sitä oltiin niinku aavistellukki. Meleessä ei paljoa sanomista ollu, mutta kivaa oli.

Naganon ja Track & Fieldin pelaajat: Eeppistä kamaa. Hajoilen vieläki LzR:n kämmenen ihon repeämiselle moukarin heiton johdosta. Myös Naganon Half Pipessä tapahtu iso onnistuminen. Kiitos Panulle ja WMK:lle näiden pelien tuomisesta.

Kiitos toki kaikille muillekin. Tässä tuskin kaikkea sitä mitä olis voinu kirjotella ihmisistä ja tapahtumasta ylipäätään. Mutta keittiön siisteys oli kyllä tosi jees, muikku hoiti homman kotiin.
5  Yleiset / Turnaukset & Miitit / Vs: Union III [13.-15.3. Östersundomin nuorisotalo] : 16.03.2015 17:40
Shoutteja

Loota: Iso kiitos onnistuneesta, hyvin järjestetystä turnauksesta! Paljoa ei tapahtuman aikana yhdessä porattu, quadruplesissa pistitte kuitenkin meidät pakettiin. Ei maha, ggs. Ja onnea doublesien voitosta!

Stemu: Samoin sulle, iso kiitos tapahtuman järkkäämisestä!

Nami: Onnea voitosta! Kiva nähdä sun voittavan jotain isompaa. Oot konemainen.

Schwa: Onnea voitosta, hienosti Diddyn jalalla lusikoit koiraa ja nappasit voiton. Oli myös hauskoja juttuja. Hymyilee leveästi

Melee Singles Pool 8, mm. RT: GGs. Iso respect kun ootte pistäny efforttianne peliin. Suora paketointi, ei mahda minkään.

Melee Doubles Namin & Pekin pool: GGs, sama homma täällä. Spiken kanssa otettiin runtua, mutta oli hauskaa. Poké Floatsissa ei kai olis saanu pelata, vaikka molemmat osapuolet hyväksyivät? Joka tapauksessa siellä yks matsi paahdettiin, ja ihan samoin tavoin runtua otettiin. Hymyilee leveästi

Jekku: En halunnut yhtään aliarvioida Meleeseen enimmäkseen keskittyviä Smashaajia nelosen parissa. Pelasin mahdollisimman turvallisesti, mikä saattoi tehdä matseista vähän tylsiä. Joka tapauksessa oli tosi mukavaa pelata sua vastaan, ja Yoshi on tosi mukava aina nähdä käytössä. Hymyilee

Mayhem: Paha oli meidän setti Sm4shissa. Monesti olin kiitollinen, että Sheikillä tappaminen usein vähän kiven alla. Lopulta taisi käydä niin, että Lucarion aurat pääsivät valloilleen, ja tiukkojen matsien päätteeksi sain paikan bracketissa. GGs.

Makedonitsi: Loistavaa kun selostit tärkeimmät matsit. Toivottavasti tulee loistavia videokokonaisuuksia sitä myöten! GGs myös doubleseissa ja quadrupleseissa! Sua vastaan on aina hauska pelata. Hymyilee

Jebu: Iso peukku kun toimit kommentaattorina. GGs doubleseissa. Bowserilla taisit paahtaa, mistä tykkäsin!

mmKALLL: Joo, Lucario-hattu lämmitti sydäntä. Ja kiitos kehustasi. Hymyilee leveästi

Lightsaber: Ei huhhuh, mikä Sonic. Ei mahtanu minkään, oli vaan ammuttava Snaringeja kun ei ollu tietoa, miten niin hyvää Sonicia vastaan pitäis pelata. Harmi, että et päässyt jatkoon, vaikka mut päihitit. Toivottavasti nähdään kuitenkin tulevissa turnauksissakin!

Cleftor: Vähän veikkaan, että jos oltaisiin kohdattu 1v1, niin Lucarioni olisi turkistettu Sonicillasi, samalla tapaa kuin mitä Lightsaberia vastaan pelatessa. Toivottavasti kuitenki pelataan vielä kunnon matseja, en meinaan ikinä unohda Brawl-aikoina Laaseriporassa meidän kurasarjan tiukkaa finaalia, joka päättyi Foxilla paahdettuun voittoosi.

Mallu: Kiva nähdä jätkä irl lopulta. Darch kun on niin paljon susta puhunu. Toivottavasti porataan joskus yhdessä paremmin. Taidettiin kuitenkin doubleseissa kohdata, joten GGs! Hymyilee

Casiolove: Nyt en muista kohdattiinko doubleseissa, mutta quadruplesin parissa ainakin useampaankin otteeseen. GGs! Oli mukavaa kun olit niin kiinnostunu Mario Kartista, ja rupalteltiin paljon keskenämme. Hymyilee

Vurky: Oi voi. Hymyilee leveästi
Semmonen setti singleseissä. Et paljoa sääliä tuntenu, halusit koirastani vaan eroon asap. Rankasit viimesen päälle heti kun vain pystyi. GGs. Toivottavasti kohdataan jatkossakin... tai sitten ei!  Virnistää

Xyli: Oli hyvät matsit doubleseissa, muualla ei taidettukaan kohdata eikä muutakaan yhdessä porattu. Nessin mailapelit jäi siis päällimmäisenä mieleen, oli kyllä hajottavaa.

Jage: lol shuk on aika tyhäm

Trifroze: Pitää poraa enemmän ja kattoo minkälainen potentiaali snaringilla pitemmällä tähtäimellä on. GGs ja onnea doublesien voitosta!

JK: Et sentään meidän ohjaimia menny uuniin heittämään niinku etukäteen uhkailit. Hymyilee leveästi
Hyvä vaan, niin pystyttiin quadruplesia yhdessä pelaamaan. Ja hyvin pelasitkin. Olit lopulta ratkaisijan roolissa.

Kurateesi: En paljoa sun kanssa oo poraillu, mutta vaikutit aika paketoivalta jätkältä. Piti olla tosi huolellinen ettet päässy rankasemaan. GGs.

Samura1man: Luigis on kyllä paha. Todella tiukkaa oli. Jännä miten ohjaimes meni rikki.  Epävarma
GGs joka tapauksessa!

Jaxi: Eih... Se mustia kuulia kalloon, mustan taustan äärellä ampuva, pieni ja pippurinen Mii Brawleri. Ei sitten mitään tietoa, miten sitä vastaan olis pitäny pelata. Tuntui, että jos tein jotain, niin rankaisit. Piti odottaa, että teet jotain mistä voi rankasta. Sitten molemmat taisi odottaa, että toinen tekee jotain tyhmää. Lopulta homma sitten ratkesi timeouttiin... *facepalm*
Hyvät pelit joka tapauksessa, ja sun kanssa on aina hauska heittää juttua.

Swagalee: Kiitos kovasti kaikesta kuskaamisesta. Olivat todella tärkeitä, ja aikaa sekä vaivaa säästäviä. Kiitos myös peleistä Mario Kartin ja pingiksen parissa. Iskee silmää

Nikke: Hyppy Mario Kartin ratista suoraan Sm4shin pariin, ja brackettiin ilman, että pelannut koko peliä Wii U:lla. Kuulostaa todella huvittavalta, mutta oot sä sen verran konemainen jätkä, että sulta onnistuu. Iso kiitos kaikesta opetuksesta Mario Kartinki parissa. Toivottavasti ehdit pelata Sm4shia meidän kanssa ja tulla jatkossakin näihin turnauksiin. Hymyilee

Spike: Taisi taskutusstrat purra. Oli todella hohdokasta päästä niin pitkälle. Toivottavasti haluut jatkossakin tiimata, haluisin hioo meidän synergiaa ja kehittyä kanssas lisää.

Darch: Iso kiitos matkaseurasta. Taisi mennä Sm4sh singlesit vähän huonommin tällä kertaa, mutta todella paha oli poolisi. GGs.

Uudet kasvot turnauksissa: Kiitos kun tulitte paikalle ja teitte tapahtumasta paremman. Kovasti toivotaan yhteisön kasvamista, ja on todella arvokasta kun edes käytte kokeilemassa. Toivottavasti viihdyitte ja haluatte osallistua jatkossakin turnauksiin.

Muut: Kaikki vaikutatte todella hyviltä tyypeiltä. Voi vaan kävellä keittiöön ihmisten pariin, joita ei pahemmin tunne, ja jäädä kuuntelemaan hauskoja juttuja samalla ku syö. Virnistää

Overall omalta osaltani Sm4sh-turneet menivät hyvin. Matsit tuntuivat olevan todella usein hiuskarvan varassa, sattuivat vain usein kääntymään lopulta edukseni/eduksemme. Ei erityisemmin muuta tulevaisuuden tavoitteitani, brackettiin pääseminen on se kova juttu.
Sivuja: [1]
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Theme by m3talc0re.com  |  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!